Altijd al in een Porsche willen rijden maar geen zin in de aanschaf ervan? Dan kan je vanaf nu per dag of langer je droom laten uitkomen. Pure Luxe / MrWheels mocht als eerste rijden met de hagelnieuwe zwarte Porsche 911 3.4 Carrera Cabriolet uit de Hertz Dream Collection. Lekker open rijden langs alle terrassen? Beetje indruk maken op je geliefde? Of even scheuren bij onze oosterburen? Deze auto, en vele andere modellen, is nu exclusief te huur bij Hertz Schiphol al vanaf 380 euro per dag. Kijk hier op de website van Hertz, voor meer informatie en/of reserveringen.

Porsche 3.4 Carrera Cabriolet:

  • 350 PK /
  • 0 – 100 km/u in 4,8 seconden
  • Maximaal koppel van 390 Nm bij 5600 toeren
  • Topsnelheid 284 km/u
  • Automatische transmissie (PDK)
  • Leeg gewicht 1465 KG
  • Catalogusprijs 152.292 euro

Bekijk hier de exclusieve foto’s gemaakt door Lucas Berghoef voor Pure Luxe / MrWheels.

Back-Photo-01-Small
Main-Photo-02-Small

Bekijk hier de video gemaakt door Maxim Kuijper voor Pure Luxe / MrWheels.

https://youtu.be/9SRLRTogov0