Vanmorgen meldde ik mij bij Doctors Inc. aan de Falckstraat 51 te Amsterdam-Centrum. Ik werd hartelijk ontvangen door de dames van de receptie. Mijn jas werd aangenomen en ik kreeg een heerlijk kopje verse italiaanse koffie. De wachtruimte en de kliniek als geheel zien er zeer professioneel uit, prachtige moderne en “cleane” inrichting. Al gauw kwam “dokter Job” (dr Job Thuis) eraan om kennis te maken en mij gerust te stellen. Want ik heb het niet zo op naalden en ik moest toch aan het infuus die ochtend. Job vertelde mij overigens dat het vooral mannen zijn die angst voor de naald hebben.

reviv-wellness

Je kan kiezen uit 5 soorten “vitamine-shots”. De Hydromax, tegen uitdroging en balanceert het lichaam (vooral voor sporters), de Utraviv, werkt goed bij last van jetlag, slecht slapen, uitdroging of bijvoorbeeld een kater, de Megaboost, die ik onderging, geeft vooral het immuun systeem een boost, laat je energielevels stijgen, detoxes, cleanses het lichaam, is goed voor de huid en zit dus vol met vitamines en mineralen, de Vitaglow, is vooral gericht op anti-aging want draait de effecten van de vrije radicalen om en verjongd de huid. Is daarnaast tegen uitdroging en reinigt de organen. Als laatste de Rolls Royce onder de vitamine-shots, de Royal  Flush, eigenlijk een combinatie van de Utraviv en de Megaboost.

behandelkamergroot

Het inbrengen van het infuus voel je nauwelijks en daarna lig je ongeveer 20minuten op een prachtige Italiaanse behandelstoel te relaxen of wat je ook wilt doen (ik dus op mijn telefoon mijn emails beantwoorden). Ondertussen sijpelt de Megaboost naar binnen. Daarna voel je je als herboren. Een absolute aanrader dus.

Prijzen beginnen bij 200 euro per infuus, zie voor verdere informatie de website van Doctors Inc. Binnenkort ook bij The Embassy aan de Van Miereveldstraat 9 te Amsterdam-Zuid.