Iedereen herinnert zicht nog de ge-wel-dige scene uit The Wolf of Wall Street waarin Jordan Belfort, gespeeld door Leonardo DiCaprio, een aantal quaaludes te veel heeft ingenomen en zijn motorische vaardigheden niet meer in bedwang heeft. Een legendarische scene waarin Leonardo al kwijlend zichzelf naar de prachtige Lamborghini Countach probeert te slepen, om vervolgens de auto totaal kapot te rijden zonder dit zelf door te hebben. Die is dus niet te koop.

De auto die wél te koop is, is de Ferrari Testarossa die je zag in de beginscenes van de film en die wél heel bleef (met de echte Jordan Belfort als eigenaar). Het model uit 1991 is nieuw aangeleverd aan Belfort, en deze geweldige bak heeft maar 8.300 miles op de teller. Hij zou in top conditie moeten zijn..!

De Ferrari heeft maar twee eerdere eigenaren gehad, als u geintereseers bent om wellicht de derde eigenaar te worden kunt u hier het aanbod zien.

Unknown-2
Unknown
1991ferraritrwhitetan-013
1991ferraritrwhitetan-020