Valentijnsdag mag dan al in volle gang zijn waardoor dit cadeau niet meer vandaag zal worden bezorgd. Toch denken we dat uw Valentijn het u zal vergeven wanneer deze te zien krijgt wat er binnenkort aan de voordeur zal worden afgeleverd. Deze gigantische fles van Chanel No. 5 bevat namelijk bijna één liter van dit heerlijk klassiek ruikende goedje. Dat moet in ieder geval genoeg zijn om mee door te komen tot volgende Valentijnsdag in 2017. Deze opgeblazen Chanel fles kost maar liefst 15.000 dollar.

Deze klassieke geur van Chanel heeft een lang gevierd verleden waarin het onder andere werd ‘gedragen’ door Marilyn Monroe en tegenwoordig door Gisele Bünchen en Brad Pitt. Sinds dit parfum werd gecreëerd in 1921 heeft het snel bekendheid gekregen door het direct herkenbare, levendige en sprankelende geurtje.

Terwijl de klassieke flacon zijn eigen vorm van luxe behoudt, heeft dit grote exemplaar zo ook zeker zijn charme. Er is iets heel  decadent aan het ‘Grand Extrait Crystal’ omhulsel, wat het puurste crystal is wat Chanel gebruikt. Er zijn echter maar 50 limited-edition exemplaren van deze speciale No. 5 van Chanel, elk genummerd en verpakt in sprankelend crystal. Wanneer u er een besteld wordt deze persoonlijk door Chanel bezorgd, want sommige producten zijn gewoon niet bedoeld om zomaar even verscheept te worden.