Mirko Buffini Firenze is een Italiaanse luxe parfum Maison. Het Italiaanse merk viert de schoonheid van ongewone dingen in ware luxe, kwalitatieve en unieke geuren, waardoor deze een genot voor de zintuigen zijn. Mirko Buffini Firenze is voorgesteld op de markt als een elite merk, doelgericht, prestigieuze en betrouwbaar, een merk met een innerlijke originaliteit in elk van deze stappen is, gedachten en culturele waarden.

De parfums zijn zeldzaam, complex, zondig, sensueel, origineel en magisch. De collectie ‘One’ is een reeks van verleidelijke geur composities. Elk parfum is onderzocht zodat deze voor verschillende mensen op maat is gemaakt, op verschillende manieren vertegenwoordigen en belichamen deze parfums onszelf. De collectie ‘One’ is opgebouwd uit 12 unisex geuren, alles rigoureus in zwarte dozen met room-kleurige letters. Ze variëren van diepe, indringende, houtachtige geuren tot aan bloemachtige fruitige geuren. Het complete assortiment bestaat uit 12 X 10ML, 12 X 30ML, 12 X 100ML en 1 cadeau set die alle 12 flesjes bevat.

 

Elke naam is naar behoren onderzocht om elk parfum te laten voelen als een merk op zich. Dit zorgt er voor dat het verhaal achter elke geur wordt versterkt. Met de naam kan je meteen voorstellen wat het parfum anderen over jou zal vertellen.

Prijzen: € 160,00 voor 100ml en € 79,00 voor 30 ml.

Te koop via: www.mirkobuffini.com