Stop met piekeren over welk van de duizenden hoesjes je moet kopen voor je iPhone of MacBook. Wij hebben de perfecte match voor je gevonden. Deze producten van Roxxlyn stralen een exclusieve klasse uit die je nergens anders zult vinden. Deze op maat aangepaste iPhone skins zijn ontzettend trendy en luxueus, ze hebben hoesjes voor verschillende modellen waaronder de iPhone 6S, iPhone 6S plus en ook zijn er skins en sleeves voor de MacBook, iPad en iMac in de Roxxlyn store.

Handgemaakt van echt natuursteen, wordt elke Roxxlyn Slate Skin ontworpen met een combinatie van kunst en precisie. Met een dikte van slechts 0,5 mm wat ervoor zorgt dat het hoesje je telefoon niet twee keer zo dik maakt. Maar de hoesjes breken ook van conventioneel ontwerp doordat natuurlijke materialen accentueren en combineren met je mooie nieuwe MacBook of iPhone. Bovendien beschermen de hoesjes je Apple product tegen stoten en krassen tijdens dagelijkse reizen. Elk product van Roxxlyn is uniek omdat geen twee stukken natuursteen het zelfde zijn in hun unieke rots structuur en kleur.

Het creëren van prachtige producten is natuurlijk een kwestie van het definiëren van hoe ze eruit zien en hoe ze werken. Maar hoe ze voelen is minstens zo belangrijk. Het gevoel van echt en zorgvuldig geselecteerd marmer. Omgevormd tot een ultra-light product gecombineerd met zorgvuldig zon-gepolijst en geanodiseerd aluminium. Er zijn geen compromissen gemaakt in het ontwerp en de productie van deze handgemaakte hoesjes.

Unknown-1

Dit is nog maar een kleine selectie uit het aanbod van Roxxlyn, dus ga snel naar de website om het gehele aanbod te zien en je eigen marmeren hoesje te bestellen..!

Voor meer informatie ga je naar roxxlyn.com