Het combineren van sneakers met een pak is echt een trend en zorgt voor een frissere meer casual look. Maar niet alle sneakers zijn hiervoor even geschikt. Nike komt nu met een luxueuze uitvoering van het succesnummer: The Internationalist. Waardoor deze schoen nóg beter geschikt is om samen met pak of chino’s te dragen. Dit zorgt voor een perfecte combinatie voor een dagje in de stad of zelfs op kantoor. 

Om je helemaal te overtuigen hebben we hieronder een stijlvol voorbeeld voor je. De Internationalist Luxe zijn crème kleurig waardoor ze ideaal zijn tijdens deze lente en zomer, deze crème kleur past bij veel kleuren waardoor ze makkelijk te combineren zijn met bijvoorbeeld: blauw, zwart, grijs & bruin, een echte must-have-basic sneaker voor je kledingkast dus.

Foto: http://pinojoe.tumblr.com/post/114562790992/

Foto: http://pinojoe.tumblr.com/post/114562790992/

De klassieke Nike Internationalist ontving een premium upgrade voor het voorjaar 2016. Welke nog even een trapje boven de normale Internationalist treedt, de sneaker wordt geleverd met een prachtige buitenkant van zacht wit leer en suède. Kleine perforaties in het grootste deel van de stof voegt een luxueuze look en feel toe aan de sneaker, terwijl het tonale karakter van het ontwerp dat verder benadrukt. U kunt de nieuwe Nike Internationalistische Luxe nu halen op Nike.com.