Het nu-zien-nu-kopen tijdperk is net begonnen, en hoewel het nog te bezien is of het geheel van de modewereld hierin zal meegaan, is het gewoon interessant om te zien welke modehuizen met deze nieuwe trend meegaan. Prada laat zien dat zij dit kunstje ook kunnen realiseren, en zorgen ervoor dat twee nieuwe handtas stijlen uit de Fall 2016 die net op de catwalk getoond zijn ook vandaag al te verkrijgen zullen zijn. Het modehuis lanceert twee nieuwe design: Pionniere en Cahier, allebei even dromerig en chique.

gallery-1456410182-hbz-prada-embed-770x474

Pionnere is gemaakt van zacht leer, met een afgeronde klep en een militair geïnspireerde band terwijl Cahier verwijst naar oude boeken met een sterke rechthoekige vorm, zwart leder op de flap vouw en bronzen afwerking. Beide tassen zijn verkrijgbaar in veelzijdige neutrale tinten zoals tan, zwart en wit en zullen beschikbaar zijn vanaf vandaag in geselecteerde winkels van Prada in Milaan, Parijs en Londen.
Niet in een van deze steden? Maak je geen zorgen, de handtassen zullen ook beschikbaar voor aankoop op Prada e-winkel en zal verkrijgbaar zijn in winkels in New York City op 4 maart.