Nog een cadeau nodig voor valentijnsdag? Je kan het nooit verkeerd doen met een mooie armband. Dus vrees niet; er is nu een Endless Jewelry Pop-up Store op Schiphol. In aanloop naar Valentijnsdag laat het merk, wat bekend staat om haar armbandjes, opnieuw van zich horen. In samenwerking met Gassan Diamonds opent Endless Jewelry haar eerste, Nederlandse Pop-up Store. Vanaf 2 februari zal Endless Jewelry twee weken lang een gedeelte van haar collectie showen in de Gassan Diamonds winkel, bij de aankomstpassage 35 op Schiphol Plaza.

De verkrijgbare armbandjes (in vijf verschillende kleuren) zijn onderverdeeld in zes interessante prijscategorieën tussen de € 39,- euro en € 102,- euro. Genoeg keuze dus om een passend armbandje met bedeltje uit te kiezen voor welke gelegenheid dan ook. ‘Any mood, any occassion, any outfit’.

Endless Jewelry staat bekend om haar grote assortiment kleurrijke armbanden en klassieke bedeltjes, die binnen recordtijd zowel de nationale als internationale markt hebben veroverd. Met Jennifer Lopez als brand-ambassador en co-designer van Endless Jewelry zijn al diverse elegante collecties uitgebracht, die momenteel verkocht worden in 23 landen. Het kleurrijke DNA van Endless Jewelry en de scherpe, glamoureuze stijl van de zangeres worden gecombineerd in een krachtige luxesieradenlijn.