De 29ste editie van de toonaangevende kunstbeurs TEFAF Maastricht vindt plaats van 11 tot en met 20 maart 2016. Het is een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen wereldwijd. BMW Group stelt 25 BMW voertuigen beschikbaar als officiële VIP shuttle service voor het vervoeren van eregasten naar de kunstbeurs, die wordt gehouden in het MECC.

BMW Group organiseert daarnaast nog twee kunstseminars speciaal voor VIP-gasten. Tijdens deze seminars houden de gerenommeerde kunstexperts Jeanette ten Cate, directeur van de Art’s Club, en Saskia Bak, directeur van Museum Arnhem, lezingen over de aankoop van kunst en de invloed van TEFAF op Nederlandse musea.

“Ieder jaar demonstreert TEFAF haar unieke positie bij verzamelaars, medewerkers van het museum en kunstliefhebbers uit de hele wereld. Het is fantastisch om opnieuw deel uit te mogen maken van deze veelzijdige kunstbeurs”, zegt Neil Fiorentinos, Managing Director van BMW Group Nederland.

tefaf20151

 

Liefst 275 gerenommeerde galerijen uit 20 landen dragen bij om van TEFAF een tentoonstelling te maken met de belangrijkste kunstwerken op de markt. Sinds 2001 is TEFAF een officiële partner van de BMW Group dat wereldwijd verschillende kunstbeurzen ondersteunt, waaronder Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Hong Kong, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo evenals initiatieven als Gallery Weekend Berlin. BMW Group onderhoudt verder langetermijnsamenwerkingen met culturele instituten en artiesten over de hele wereld door het ondersteunen van projecten als BMW Tate Live, Preis der Nationalgalerie für junge Kunst en BMW Art Cars.

Voor meer informatie over TEFAF kunt u www.tefaf.com bezoeken.