Hoewel dit driehoekige apparaat er uit ziet als iets uit een sci-fi film, heeft de Tetrahedron Superyacht een goede kans om een ​​realiteit ooit geworden. De renderings die u nu aan het bewonderen bent zijn gemaakt door EYELEVEL UK, in samenwerking met project manager Marcel Muller van INMAINCO Visionary Marine Management.

Tetrahedron-Super-Yacht-2

Het idee werd geschetst door Jonathan Schwinge, en bevat een verticale steun bevestigd aan een ondergedompelde torpedo-vormige romp. Hoewel het er vreemd uit ziet in een oogopslag, is deze superyacht eigenlijk ongelooflijk comfortabel en krachtig, want het bevat een overvloed aan moderne voorzieningen en faciliteiten. Dit wonderbaarlijke schip kan een topsnelheid van 38 knopen boven de waterlijn bereiken, terwijl de take-off snelheid ergens bij 15 knopen zou liggen. Het hoofdgedeelte van de Tetrahedron is een 22-meter lange piramide die elke voorbijganger twee keer zal laten kijken.

We weten niet wat voor soort motor zou worden geïnstalleerd of wat het uiteindelijke prijskaartje zou zijn, maar we zouden de Tetrahedron zeker graag ergens in een echte scheepswerf zien.
Tetrahedron-Super-Yacht-3

Tetrahedron-Super-Yacht-4