Als je last van hoogtevrees hebt, kan je een bezoekje aan dit restaurant slash cocktailbar genaamd Bire Bitori wel vergeten. Ontworpen door Tall Arquitectos, hangt het restaurant boven Mexico’s Copper Canyon en zoals je wel kunt zien van de mock-ups, zit er een bizar mooi uitzicht bij over het befaamde Basaseachich Falls. Het ontwerp van dit restaurant hang niet alleen over de rand van de afgrond, het heeft zelfs een gedeeltelijke glazen vloer waardoor de enorme val naar beneden nog duidelijk wordt.

Het unieke restaurant beschikt over een open plattegrond met een modern ontwerp, waaronder een bar en lounge. De inrichting is gericht op gedempte aardetinten die bestaan uit fauteuils, houten tafels en bijpassende vloeren. Details van kleur zijn te vinden in de stoffen wandkleden en tentoongestelde vazen. Het ziet er ook naar uit dat sommige tafels een grill in het midden zullen krijgen.

Hoewel er verder nog niet veel bekend is over dit nieuwe restaurant, hopen we dat Bire Bitori zeer binnenkort een realiteit wordt.

89176