Het Sandals Royal Caribbean Resort heeft plannen aangekondigd om de eerste over-the-water luxe suites in het Caribisch gebied te creëren. Het resort, dat is gevestigd in Montego Bay, Jamaica, heeft de vroege beelden van de luxe suites gepresenteerd die op $ 4.300-per nacht en hoger zullen worden geprijsd.

Met de accommodaties van Tahitiaanse stijl kunt u de volledige ervaring van het leven op de oceaan ervaren. U kunt ontspannen in de drijvende water hangmatten of genieten in de infinity pool terwijl u al die tijd kunt genieten van een prachtig uitzicht op de oceaan.

ows-inside-770x430

Deze wonderbaarlijke oceaan ervaring is ook binnen het huis volledig waar te nemen, waar de glazen vloer het mogelijk maakt om de blauwe wateren en tropische vissen op uw gemak te bekijken. Andere mooie elementen van de woningen zijn een jacuzzi, buitendouches en een kingsize bed met Egyptisch beddengoed en zachte kussens.

Als gast kunt u ook genieten van de service van een persoonlijke butler. Opgeleid in overeenstemming met de normen van de Guild of Professional Butlers, zal de butler een extra dimensie van luxe toe voegen aan de ervaring.

image-770x481
SRC5-770x433
turquoise-waters-770x475