Deze lente presenteert Love Stories haar vierde collectie met de toepasselijke naam ‘La Dolce Vita’. De lente en zomer collectie voor 2016 is een belichaming van tijdloos plezier, en een aanmoediging om het leven volledig te omarmen, en te genieten van de eenvoudige genoegens en dingen waar je van houdt. Geïnspireerd door deze zorgeloze vooruitzichten, speelt de collectie met kleur, textuur en prints, zodat je de perfecte mis match kan creëren.

La dolce vita

Het thema van dit seizoen is geïnspireerd op de weelderige glamour van La Dolce Vita, waarbij een ode aan een Italiaanse zomer centraal staat. Bijzondere uitsparingen, gedetailleerd kant, geometrische prints, moderne bloemenpatronen en gedurfde strepen zijn de belangrijkste elementen van de collectie, die dit iconische gouden tijdperk vertalen naar de Love Stories lente en zomer collectie voor 2016. Delicate items inspireren je om prints en patronen in laagjes te dragen, waardoor het speelse element van de collectie en het merk tot leven komen. De combinatie van een grote luipaard print op een nautische streep, of een knipogende oog dat flirt met polka-dots zijn slechts een paar van de eindeloze mix & match-mogelijkheden binnen deze collectie. De collectie is verkrijgbaar in een breder scala aan maten dan voorheen. Sta jezelf toe om de verschillende mogelijkheden te omarmen en een nieuwe wereld in te gaan van individualiteit en expressie met begeerlijke ontwerp vol lievelingsstukken.

Zoals altijd is de nieuwste collectie voor Love Stories de perfecte mix van betoverende kleuren. Een mix van mauve, mintgroen, aubergine, gebrand oranje, indigo, mosterd, cerulean, smaragd en zwart-wit; kleuren geïnspireerd op Italiaanse schilderijen, de opvallende diepte van bloemen, donkere tinten gevonden in vintage kimono’s en de rijke impact van dierlijke bont. De prachtige kleuren van de lente en zomer collectie voor 2016 collectie zijn aangevuld met weelderig kant in groen, roze en marine voor net dat beetje ‘je ne sais quoi‘. En alsof dit al niet genoeg was, kun je je individualiteit nog meer laten zien met de beetje spottende geborduurde teksten op een aantal broekjes.

Glamoureus ten alle tijde

De Love Stories collectie bestaat zoals altijd uit een overvloed aan prachtige, luxe stoffen, waardoor je je een echte Glamour-meisje voelt! Zijden broekjes met ruches die oh-zo-veel genot geven, uitgebreide kanten details die de charmante bralettes verfraaien, lurex breisels in combinatie met gewone stoffen en glimmers van metallic garen verbinden de collectie. Elastische banden geven een beetje een sportieve look aan de glamoureuze, versierde esthetiek. De lente en zomer collectie voor 2016 bestaat uit materialen zó zacht, dat het lijkt of het in je handen kan smelten en zó comfortabel dat het voor elk moment geschikt is …

De essentie van Love Stories is de overtuiging dat lingerie als bovenkleding gedragen kan worden, en dat alle stukken onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden om zo de ultieme, individualistische look te creëren. De lente en zomer collectie voor 2016 geeft hier perfect vorm aan met haar eigenzinnige, individuele items en unieke prints ontworpen voor het merk. Dit seizoen gaat het merk een stap verder met de succesvolle collectie door een nieuwe lijn te introduceren: psstt it’s waterproof  bestaat uit waterbestendig sets die je kunt dragen als lingerie of als badmode. Een nieuwe richting voor het merk dat opnieuw de diversiteit van de ontwerpen en de speelsheid van het concept laten zien.

It’s a Love Story

Voor haar vierde collectie van Love Stories vertaalt ontwerpster Marloes Hoedeman, tevens het brein achter het merk- haar creatieve visie in een betoverend glamorous en divers aanbod van lingerie en meer. Geïnspireerd door kunst, literatuur, cultuur en reizen, drukt  Hoedeman haar reislust uit in het ‘La Dolce Vita’ thema. Verwijzingen naar dit begeerlijke gouden tijdperk waarin Italië tot leven kwam, zie je terug in de versierde en sierlijke designs, een rijk kleurenpalet, geometrische en fantasierijke patronen en flirterige silhouetten. Al deze elementen met elkaar vermengd vertellen de verhalen van Hoedeman’s inspiraties en interesses. Waarmee ze levendige items creëert die op maat gemaakt lijken voor elk individu.