Dit 77 meter lange schip genaamd Silver Fast is niet een vaartuig dat kan worden genegeerd. Deze schoonheid van Silver Yachts is te koop voor€ 77 miljoen en is de langste in hun vloot (hoewel er wel een aantal langere schepen in het ontwerp en de productie fase zitten). Het schip is echter vernoemd naar de topsnelheid van meer dan 27 knopen, wat ongeveer 50 km/h is, maar het uiterlijk is wat ons nog wel het meeste aanspreekt.

Silverfast_Slider_Mercedes_013-1234x628

In staat om 18 gasten tegemoet te komen, beschikt de jacht over een helikopterplatform en een beach club. Zeven hutten zijn verspreid over drie dekken, terwijl de ruimte van de eigenaar een heel dek heeft met een lounge en 180-graden uitzicht. De beach club beschikt over een spa, een schoonheidssalon, een massageruimte, een fitnessruimte en een op maat gemaakte sauna.

89198

Volgens het bedrijf, is ze ’s werelds grootste en snelste aluminium motorjacht met conventionele aandrijving in termen van de verhouding tussen lengte en snelheid. “Het schip heeft een bereik van 4.500 nautische mijlen bij een kruissnelheid van 18 knopen en kan 6.200 nautische mijlen reizen wanneer er op 14 knopen wordt gevaren. Ze is in staat om de Atlantische Oceaan over te steken op een snelheid van ongeveer 22 knopen, recordbrekende prestaties.” Niet alleen is de boot snel, het is blijkbaar heel rustig en trillingsvrij, wat geweldig moet zijn voor het ontspannen in de spa.

89197

Als dit schip nog niet snel genoeg voor u is, kunt u wachten tot het bedrijf het snellere 27-meter Silver Plein model uitbrengt, die momenteel in de pre-productie fase zit.

Voor meer informatie over dit schip gaat u naar de website van Silver Yachts.

89199