De Imperial Suite van € 18.405 per nacht is de nieuwste toevoeging aan het St. Regis Hotel in Dubai en is bizar genoeg nog groter dan de balzaal van 85 vierkante meter van het hotel. Wat maakt de St. Regis Imperial Suite nu zo bijzonder? Nou, de suite heeft twee verdiepingen vol met elegant en statig meubilair die met elkaar verbonden zijn door een ‘in-room’ wenteltrap. De trap leidt naar een privé ruimte in de centrale koepel van het hotel, waar een zwembad en zitplek een panoramisch uitzicht biedt op de aangelegde tuinen.

Samen met drie slaapkamers, beschikt de suite ook over een woonkamer, een 12 persoons eetzaal, een studieruimte, en een lounge. Aan de technologische kant, biedt de suite gratis Wi-Fi (welke kamer niet tegenwoordig) en twee HDTV’s. Er is ook een goed en zorgvuldig gevulde mini-bar en butler service. Een uitgebreid diner voor 12 personen zal ook worden verzorgt. Hoewel de foto’s prachtig zijn, weten we niet of we deze suite het enorm grote prijskaartje waard vinden.

St-Regis-Dubai-Pool-600x400

The St. Regis Dubai ligt in Al Habtoor City en beschikt over 234 kamers. Het hotel is ingericht met Franse Beaux-Arts en neo-klassieke interieurs en opende vorig jaar. Er is zelfs een één-slaapkamer Bentley suite voor auto fanatiekelingen bekleed met leer afwerkingen, kleuren, patronen en hout wat doet denken aan de Mulsanne, een auto van het merk dat het neusje van de zalm is in de wereld van luxe auto’s.

St-Regis-Dubai-Exterior-600x356