Dit apparaat op de Beijing Auto Show doet ons wel erg denken aan die van een bepaalde superheld, met gestileerd met scherpe geometrische hoeken en volledig zwart interieur en exterieur. Momenteel is de bolide nog een werkende prototype maar het bedrijf is van plan om een gelimiteerde oplage van 10 voertuigen te maken. De auto wordt op 1,85 miljoen dollar geprijsd, een hoeveelheid geld waarvoor u ook een Bentley Bentayga SUV of een Ferrari 488 Spider kunt kopen.

ITA-Karlmann-King-02-600x398

De SUV is met de hand gebouwd op een Ford F-450 pickup truck en is zes hele meters lang. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de cabine, maar die behoud de zelfde indeling als die van de Ford F-450. Het verschil is dat deze wordt gewrapt en gouden accenten krijgt. Met vier zitplaatsen voelt het interieur van dit 6-meter lange bolide als die van een limousine aan. Er zijn tafels beschikbaar voor de mensen op de achterbank, met een porseleinen thee set en een champagne cooler.

ITA-Karlmann-King-03-600x398

Het lijkt er op dat zo’n auto alleen wordt gekocht door een excentrieke millionaire zoals Bruce Wayne. Maar gelukkig heeft China geen tekort aan miljonairs die niet graag op hun geld zitten. Het model is extreem uniek, maar de prestaties zijn niet erg bijzonder voor een auto van bijna 2 miljoen. Met meer dan 20 keer de prijs van een Ford F-450, heeft deze auto helaas nog steeds dezelfde prestaties.

Lees ook: Een Nieuwe Porsche Macan voor 23.000 Euro? In China kan het.