Voor de gelukkigen die een (éénmalig) ticket van 1 miljoen dollar hebben kunnen bemachtigen voor het IJslandse Secret Solstice Festival 2016 staat een van de meeste unieke en extravagantste festival ervaringen te wachten.

Deze meest ongelofelijke festival ervaring aller tijden is slechts weggelegd voor een heel select klein groepje. Komende zomer gaat Reykjavik’s Secret Solstice festival aan dit selecte groepje (van maximaal zes vrienden) iets unieks aanbieden;  namelijk de meest ultieme festival extravaganza en dat voor een bedrag van maar liefst 1 miljoen dollar..!

Blue_Lagoon_Hangover_Party_I

Het begint allemaal met privé-jet en helicopter transfers vanaf elke bestemming in de wereld naar het festival. Verder zal er een groot aantal privileges beschikbaar zijn op het festivalterrein, evenals een reeks van unieke ervaringen in en om de meest prachtige landschappen van IJsland.

Voor de mooiste landingsbanen voor privé-jets kijkt u hier.

Op het festival (een van de beste in de wereld aldus het Engelse The Telegraph), zal de groep de mogelijkheid hebben om backstage te gaan met artiesten zoals Radiohead, Róisín Murphy en Skream.

Blue+Lagoon

Deze IJsland Blue Lagoon geothermische pool zal exclusief worden gereserveerd en tijdens de avond van het verblijf vlieg je per helikopter en privé-vliegtuig over het ruige prachtige landschap en langs opvallende natuurlijke bezienswaardigheden zal zoals de Vatnajökull gletsjer en de Jökulsárlón gletsjer lagune. Echte een unieke en onvergetelijke ervaring.

Voor nog meer dure vakantiebestemmingen kijkt u hier.

maxresdefault

Een overvloed aan extra muzikale ervaringen staat je te wachten, waaronder een concert in je eigen lavaveld door een prominente IJslandse act en je hebt entree tot het “Inside The Volcano” event, het eerste concert dat zal worden gehouden in de magna kamer van een vulkaan. Daar, diep in de kern van de Thrihnukagigur vulkaan, zal een kleine groep van maximaal 20 mensen genieten van een optreden van een (nog-geheime) act.

Hallgrimskirkja+cathedral+in+reykjavik+iceland

Voor de eerste keer stellen de organisatoren van Secret Solstice dit pakket van 1 miljoen dollar samen. En ze hebben er ervaring mee; vorig jaar hadden ze ook al zoiets, wat toen het duurste festivalticket van de wereld was, met een prijskaartje van 200.000 dollar. Een echtpaar dat het ticket aanschafte beleefde toen letterlijk de tijd van hun leven

Het ticket van 1 miljoen dollar nu is veel ambitieuzer en uitgebreider. Het festival zelf duurt vier dagen van 16 tot 19 juni 2016 en de bevoorrechte groep zal worden ondergebracht in een privé-villa in Reykjavik en heeft al deze dagen een continue vip-behandeling dus. Zie verder: www.ecretsolstice.is.