Karen Millen horloges hebben de typische Britse stijl en klasse, geschikt voor zelfverzekerde vrouwen die zich bewust zijn van hun stijl. Het merk staat wereldwijd bekend om haar modieuze en trendy ontwerpen. Ieder luxe horloge is individueel ontworpen en volledig handgemaakt met de best mogelijke materialen.

Winactie

Wij mogen dit prachtige horloge van Karen Millen weggeven! Like Pure Luxe op Facebook, deel en like het desbetreffende bericht en maak kans op dit horloge. Maandag a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt. Zie hier het Facebook bericht.

Luxsanto KM106TG

Karen Millen richtte in 1981 haar onderneming op, na haar studie aan het Fashion at the Medway College of Design (tegenwoordig de University for the Creative Arts). Ze sloot de handen ineen met Kevin Stanford en richtte zich op het ontwerpen van haute couture. Inmiddels is Karen Millen als onderneming actief in meer dan 65 landen, met enkele honderden winkels.

Alle luxe horloges van Karen Millen zijn individueel ontworpen, handgemaakt en tot in de perfectie afgewerkt door de designers in het in-house atelier. Zij hebben een uniek oog voor detail en leveren de best mogelijke kwaliteit. Karen Millen horloges staan bekend om hun inspiratie vanuit de haute couture, net als luxe materialen met een indrukwekkende historie

Het horlogemerk Karen Millen heeft internationale allure, dankzij winkels in meer dan 65 landen. Het meest bekend zijn de flagship stores in Knightsbridge in Londen en aan Fifth Avenue in New York. Karen Millen creëert trends en zorgt voor een sophisticated ontwerp op basis van de laatste trends binnen de mode.

Ga naar de website van Karen Millen voor meer informatie.