What is better than a hotel with a view? Wat ons betreft niks. Wij hebben voor u een lijst samengesteld van onze vijf favoriete hotel suites met met uitzicht op wonderbaarlijke kustlijnen, prachtige architectuur en schitterende stadsgezichten.

La+Suite+Shangri+La+Terrace

Shangri-La Hotel, Parijs

Van alle luxe hotels in Parijs komt er geen een dichter bij dan het Shangri-La Hotel. De premier Suite is voorzien van een dure privé-terras met uitzicht op de toren en de Seine

foto: John O’Ceallaigh

GrandHotelTremezzoLakeComo

Bellagio Rooftop Front Suite; Grand Hotel Tremezzo, Comomeer

Het glitter & glamour leven op het Comomeer kan perfect en comfortabel worden beschouwd vanaf de suite in het Grand Hotel Tremmepzo op de vijfde verdieping. Verder zijn er regelmatig landende watervliegtuigen en ouderwetse ferry’s op het meer tussen het hotel en het dorpje Bellagio. Ook binnen de suite is het uitzicht niet verkeerd, een luxueuze kamer met rood & crème kleurige inrichting.

foto: Roberto Bonardi

FairmontSanFran

Presidential Suite, Het Fairmont San Francisco

In het presidential suite van het Fairmont in San Francisco zijn menig wereldberoemde mensen u voorgegaan. Van John F. Kennedy tot Mick Jagger hebben er al overnacht. De suite verstrekt over een hele verdieping van het hotel, en heeft drie grote slaapkamers, een woonkamer met grand piano, een formele diner kamer met 60 zitplaatsen, een keuken, en een prachtig gedecoreerde biljard kamer.

foto: Matthew Millman

ParkHyattSydney

Sydney Suite, Park Hyatt Sydney

Op de vierde verdieping van het Park Hyatt in Sydney heeft u een uitzicht met vele van de historische gebouwen van Sydney in een blik. Op de privé terras buiten kunnen gasten genieten van fantastische uitzichten over de haven, het Opera House en de brug van Sydney. De suite bevat twee slaapkamers, diner kamer voor achter personen, een sauna en een stoom cabine.

corinthia+penthouse.jpg

Musician’s Penthouse; Corinthia London

Het Corinthia in Londen heeft zeven bijzondere penthouse suites, maar degene met het beste uitzicht in bij uitstek The Musician’s suite. De suite heeft een Steinway Model O piano en een entertainment systeem met draaitafel zodat er voor iedere doelgroep een goed feestje kan worden gegeven. Met goed weer kunnen gasten verzamelen om het bijzondere dakterras met uitzicht op de Thames, de hoge torens van het gebouw en de London Eye die langzaam draait.

Lees ook: Sky-high Lounging: De 10 Mooiste Dakterrassen van Hotels