Ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van BMW Group verschijnt in een oplage van slechts honderd stuks de BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS – een speciale uitvoering die door BMW Individual is ontwikkeld. De BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS combineert innovatie, efficiency en rijdynamiek met de exclusieve, speciaal op de BMW 7 Serie afgestemde extra’s van BMW Individual op het gebied van styling en uitrusting.

P90215610_highRes_bmw-individual-m760l

Ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van BMW Group verschijnt in een oplage van slechts honderd stuks de BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS – een speciale uitvoering die door BMW Individual is ontwikkeld. De BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS combineert innovatie, efficiency en rijdynamiek met de exclusieve, speciaal op de BMW 7 Serie afgestemde extra’s van BMW Individual op het gebied van styling en uitrusting.

P90215375_highRes_bmw-individual-m760l

De BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS biedt keuze uit drie aandrijflijnen, met en zonder intelligente xDrive vierwielaandrijving. De jubileumversie is er als BMW 740Le iPerformance en BMW 740Le xDrive iPerformance met plug-in hybrideaandrijving, de BMW 750Li en BMW 750Li xDrive met V8-motor en de BMW M760Li xDrive Excellence met V12-motor.

P90215607_highRes_bmw-individual-740le

Ongeacht de aandrijflijn is de auto voorzien van een exclusieve carrosseriekleur, lichtmetalen 20-inch BMW Individual-wielen en een verfijnde interieurafwerking met onder meer Merino-lederen bekleding. De uitrusting omvat zelfs een exclusieve Montblanc-vulpen in dezelfde kleur en met dezelfde fraaie afwerking als de auto. De pen wordt uitsluitend bij de auto geleverd.

P90215381_highRes_bmw-individual-7-ser

De “Montblanc for BMW” Centennial Fountain Pen.
Montblanc en BMW hebben een vulpen ontwikkeld die het unieke karakter van de BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS onderstreept: de “Montblanc for BMW” Centennial Fountain Pen. Deze bijzondere vulpen voldoet aan de hoogste eisen van Maison Montblanc op het gebied van kwaliteit, vormgeving en innovativiteit. Al meer dan 110 jaar is Montblanc synoniem aan vakmanschap. In samenwerking met BMW’s designafdeling heeft Montblanc deze unieke vulpen ontwikkeld, waarvan honderd exemplaren worden vervaardigd. Die worden overhandigd aan de eigenaar van een BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS.

Meer over BMW’s lezen? Klik dan hier.

P90215376_highRes_bmw-individual-7-ser