Gonçalo Henriques en zijn goede vriend en zakenpartner Rafic Daud ontwikkelde in 2014 een uniek Portugees schoenenmerk waar handwerk en uniek design centraal staan. Undandy heeft een geweldig aanbod luxe schoenen, laarzen en sneakers welke zelf door de klant ontworpen kunnen worden. De visie van het merk is duidelijk; wees uniek door compleet jezelf te zijn.

Undandy (44)
Undandy (1)

Undandy maakt gebruik van de mooiste luxe leersoorten uit Frankrijk en Italië. Schoenen worden geproduceerd in São João da Madeira, een Portugese stad welke bekend staat om zijn schoenmakers. De fabrikant specialiseert zich al 3 generaties lang in het creëren van de beste kwaliteit handgemaakte schoenen. Er kan gekozen worden uit diverse materialen van hoge kwaliteit zoals bijvoorbeeld lakleer of suède. Trendgevoelig of juist op zoek naar een zakelijke optie? De schoenen van Undandy garanderen dat jij altijd je unieke stijl kan laten zien. In vijf eenvoudige stappen kunnen de schoenen totaal naar eigen wens worden vormgegeven.

Undandy (122)
Undandy (49)

Unieke design schoenen welke binnen twee weken thuis worden bezorgd. Het klinkt volgens eigenaar Gonçalo lastiger dan het is: ‘Schoenen bestaan uit veel losse onderdelen en kunnen makkelijk in verschillende combinaties worden geproduceerd. Het belangrijkste is dat je snelheid creëert en zorgt dat de klant zijn schoenen zo snel mogelijk thuis ontvangt. Het geheim is een strakke planning en de hulp van de beste schoenmakers van Portugal.’ Met hun focus op snelheid en aantrekkelijke prijzen vanaf 220 euro streeft Undandy naar het leiden van de Europese markt voor handgemaakte schoenen.

Undandy (46)
Undandy (132)

Over Undandy 
Undandy is een Portugees merk gespecialiseerd in handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit. Zowel nette herenschoenen als moderne sneakers worden met een hoog tempo geproduceerd en zijn tevens in damesmaten leverbaar. De klant wacht na het online samenstellen van zijn schoenen maximaal 2 weken op zijn bestelling. Schoenen worden bovendien wereldwijd verzonden en voor de USA, Canada en EU geldt: free delivery/free return. Undandy wil zijn klanten de mogelijkheid bieden om tegen een betaalbare prijs hun eigen unieke stijl uit te dragen. Met veel ambitie hebben zakenpartners Gonçalo Henriques en Rafic Daud een bedrijf opgericht dat perfect inspeelt op de vraag naar vakmanschap en ontelbaar veel opties. Hun plan voor de toekomst is het leveren van nog meer unieke schoenen in nog meer kleuren en stijlen.

Zie hier de website van Undandy.

Undandy - 31 by Sebastian (2) €220

Undandy - 48 by Nelson (3) €220