Volvo Cars heeft een uniek kunstwerk onthuld op de 2016 Beijing Auto Show, gebaseerd op het interieur van de nieuwe S90 sedan Excellence, Volvo Cars meeste luxe en ‘top-of-the-line’ variant van de nieuwe S90. Het “kunstwerk” toont duidelijk aan hoe de Lounge Console eruit kan gaan zien in de nieuwe S90 Excellence, en laat zien hoe Volvo Cars ‘zich actief inzet voor een nieuwe en spannende kijk op progressieve luxe.

190202_Volvo_S90_Excellence_Interior_Concept

“We hadden zo’n positieve feedback op onze oorspronkelijke Lounge Console Concept in de XC90 die we een stap dichter bij de werkelijkheid in een S90 Excellence interieur wilden komen. Met dit interieur wilden we een kunstwerk, een sculptuur te maken. We hebben veel van de originele concepten tot leven laten komen “, zegt Robin Page, Vice President Interior Design bij Volvo Cars. Zie hierboven de video waarin hij alles duidelijk toelicht.

190205_Volvo_S90_Excellence_Interior_Concept

Meer over de nieuwe design-weg die Volvo (o.a. bij de XC90) is ingeslagen lezen..? Klik dan hier.