Mooie Koningsdag gehad? En dit weekend nog feestjes voor de boeg? Na een flinke party komt de kater later…. No worries. Rodial heeft the cure : pak je rust met een laagje x-treme Hangover Mask op je gezicht. Dit perfecte masker om je huid te revitaliseren na een feestje, is vanaf mei in Nederland te koop bij ICI Paris XL. Dus laat die festivals, spannende zomernachten en beach party’s maar komen! You can handle a party or two extra. De drievoudige werking van het resurfacing kleimasker reinigt, exfolieert en herstelt zodat je huid er weer gezond uitziet.

Waarom Super Acids?

Wat deze lijn van Rodial bijzonder maakt is de probiotische technologie, Biotilys, die bijdraagt aan een gezonde huidbarrière. Biotilys versterkt de huid en beschermt haar tegen dagelijkse aanvallen van buitenaf. Pronalen fruitzuren exfoliëren en verwijderen dode huid- en pigmentcellen en stimuleren celvernieuwing.

Daarnaast bevat de Super Acids lijn het anti-verouderende bestandsdeel LaraCare en het Argireline hexapeptide met vochtinbrengende werking. Beide bestandsdelen minimaliseren fijne lijntjes en zorgen voor een egale teint. Het resultaat is een stralende, gehydrateerde huid.

(X-treme Hangover Mask, € 50, 75 ml)

Rodial_SuperAcids_Range