De klassieke bootschoen is een stijl die nooit zal vergaan. Het iconische bootschoen model van Timberland werd in 1979 geïntroduceerd en diende als een schoen voor op het dek én voor het stadsleven. Dit model biedt de mogelijkheid om verschillende stijlen aan een outfit te geven, denk aan een preppy, chique of sportieve look. Dit seizoen is het model terug in klassieke én moderne kleuren.

Voor Spring/Summer ’16 heeft Timberland de bootschoen ontworpen met premium leer en soepel suède in moderne felle kleuren. Voor zowel mannen als vrouwen is het duurzame ontwerp van de bootschoen het perfecte voorbeeld van een comfortabel en toch stijlvol model. Kleuren als groen, licht blauw, geel en oranje maken de modellen de eyecatchers van jouw outfit. Geschikt voor lange zomerse dagen en avontuurlijke nachten.

Timberland_74035_EUR129,95

Over Timberland

Timberland, een dochteronderneming van VF Corporation, is een wereldwijde leider in het ontwerpen, ontwikkelen en marketen van hoogwaardige schoenen, kleding en accessoires voor de stadse avonturiers. De merken Timberland®, Earthkeepers®, Timberland PRO® en Timberland Boot Company® bieden allen hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap en worden ontworpen om de elementen van de natuur te weerstaan. De producten zijn te vinden in toonaangevende warenhuizen, speciaalzaken en in eigen Timberland® winkels.

Voor meer informatie: www.timberland.nl

De Timberland bootschoen - Klassieker in een nieuw jasje