Voor velen is het moment in de ochtend na het uit bed komen en vóór het eerste kopje koffie verschrikkelijk. Maar dit hoeft niet meer voor u te gelden. Met deze wekker die u ontwaakt met een kopje koffie naast uw bed kunt u meteen aan de slag. Dankzij de magische technologie van tegenwoordig kunt u dat vervelende moment van uw dag gewoon overslaan.

Het prachtapparaat heet “The Barisieur” en is een wekker slash volledig werkend koffiezetapparaat met timer. Zo kunt u elke ochtend ontwaken met een heerlijk bakkie pleur (of thee). Met de twee lades in het apparaat bent u zelfs voorzien van suiker en melk (gekoeld en al), mocht u dit in uw koffie drinken. Voor menig koffie verslaafde zal het fantastisch uitkomen om elke ochtend binnen handbereik een bakje klaar te hebben staan.

MTM4OTYzNDk5MDg5OTI5NzE5

Als u een van de vele mensen bent die dit nodig heeft om elke ochtend uit uw bed te rollen, kunt u het project steunen op Kickstarter.

Lees ook: Koffiebeleving 4.0: Koffie uit de kraan via een App

MTM4OTYzNTA1MjYzOTQ1MjA2