In samenwerking met Silktravel biedt Pure Luxe u nu deze mooie reis aan voor een alleraardigst prijsje. Het gaat hier om een charmant vijf sterren hotel gelegen in Santa Eulalia, op 15 km van Ibiza-stad. Het hotel is stijlvol ingericht en ademt een luxe en ontspannen sfeer. Met haar 112 prachtige suites is Aguas de Ibiza de ‘place to be’ voor sublieme service op een unieke locatie.

Wij hebben voor u een mooie reis samengesteld met daarin inbegrepen de rechtstreekse vluchten, transfers en 7 nachten verblijf in een deluxe room, inclusief ontbijt, vanaf 1.350 euro per persoon. In het (zomer) hoogseizoen dient u rekening te houden met een hogere reissom.

Klik hier voor de aanbieding.

Geniet van een unieke ervaring van luxe en exclusiviteit samen met de typische mediterrane gastvrijheid. Het hotel heeft een subliem aanbod van restaurants, variërend van verfijnde tapas in de sfeervolle Alabastro Lounge tot traditionele specialiteiten van het eiland in het gastronomische restaurant La Sal. Of dineer met prachtig uitzicht over de kristalheldere zee in het Roof Top Restaurant.

Aguas de Ibiza beschikt over 3 zwembaden, waaronder het zwembad gelegen op het dakterras voorzien van lounge bar, waar u kunt genieten van heerlijke cocktails. De Revival Spa is een begrip op Ibiza en een oase van rust en ontspanning. De Spa beschikt over vele faciliteiten met fitnessruimte, sauna, hammam, Turks bad, koud zwembad, Ice Fountain, tegenstroom-Jet Pool, Ontspanning zwembad, Feng Shui zwembad, verschillende ontspanningsruimtes, solarium en Tea Bar. Daarnaast heeft Revival Spa in samenwerking met Clarins, de Clarins Skin Spa geopend, waar verscheidende gezichts- en lichaamsbehandelingen met Clarins producten worden aangeboden.

De 112 elegante ingerichte kamers en suites zijn van alle luxe voorzien en beschikken elk over privé terras en fantastisch uitzicht op zee. Zoals de Deluxe room (30 m²) comfortabel en stijlvol ingericht met zitgedeelte. De Junior Suite (38 m²) heeft een zitgedeelte en privé terras met prachtig uitzicht op zee en op het eiland Formentera. De Corner suite (50 m²) heeft een 180° doorlopend uitzicht, enkele Corner suites beschikken over een buitenbad op het privé terras.

De ruime Cloud 9  Suite (54 m²) biedt een gehele unieke ervaring, feng shui ingericht in moderne mediterrane stijl, parketvloer en voorzien van buitenbad op het privé terras. De Cloud 9 Corner Suite (50 m²) heeft een 180° doorlopend uitzicht over de baai van Santa Eulalia. De Presidential Suite (125 m²) heeft prachtig uitzicht over het eiland Formentera. Deze indrukwekkende suite is in alle luxe voorzien, met apart woongedeelte, twee slaapkamers en buitenbad op het privé terras.

alabastro detalle