De rubriek Pureview van Pure Luxe neemt een pure kijk op de gastronomie en gastvrijheid in Nederland en recenseert dit maal HotelO te Antwerpen.

Kort geleden had Pure Luxe de eer een nachtje te mogen verblijven in het mooie HotelO Sud bij onze Belgische zuiderburen in Antwerpen Zuid. Een kleinschalig maar mooi, modern en gezellig hotel. Ruime (vintage) designkamers met state-of-the-art badkamers inclusief rainshowers. Allen voorzien van flat-screen TV’s, gratis wifi, heerlijke (extra lange) bedden en bijna allen met een whirlpool designbad. Wij sliepen in “de zwarte kamer” zoals u hieronder kunt zien. Helemaal onderaan vindt u ook een mooi te boeken arrangement.

IMG_4966

Een fantastisch arrangement in een designhotel in de meest trendy buurt van Antwerpen – Antwerpen Zuid. Speciaal voor Luxury For Men stelde HotelO Sud dit city arrangement samen. Verwelkoming met een glaasje cava en een overnachting in de royale Sensual kamen. Op de kamer kan je een verwengeschenk voor hem twv €50 verwachten en in Brasserie Sinners wordt een heerlijk ontbijtbuffet voorzien. Een romantisch arrangement in het mooie Antwerpen.

Klik hier om dit mooie Luxury For Men city arrangement te boeken. Een aanrader, wij hebben genoten en komen graag terug.

IMG_5023
LG-JoPeeters-HotelO-7
IMG_4973
_MG_6540