Turquoise Yachts en Nuvolari Lenard hebben details onthuld over het nieuwe 66-meter lange motor yacht concept, die ontworpen is om alles te bevatten wat u maar nodig kan hebben. Mehmet Karabeyoglu van Turquoise Yachts legt uit dat elke moderne yacht boven de 60-meter alle luxe aan boord moet hebben die de klant maar kan bedenken. En dat is precies wat ze met dit schip doen.

Het deck heeft een 6-meter land zwembad die gegarandeerd in de top 10 beste zwembaden aan boord van een superyacht komt te staan wanneer deze wordt gerealiseerd. Ook zal er een jacuzzi op het zon dek aanwezig zijn voor de passagiers die liever relaxed stilzitten. De beach club aan boord al een sportzaal, hammam en massage kamer bevatten. Bovendien zal er een landingsplaats voor een helikopter op het dek zijn.

PiqYKOJQQJSNuT9lk93Y_Turquoise-Yachts-66m-concept-1-1600x900

Er zal ook genoeg ruimte zijn om te dineren met twee grote diner zalen op het bovenste deck en het zon dek. Het concept heeft ook genoeg ruimte voor speeltjes op het water, met twee luxe tenders, één crew tender, jet skis en wave runners.

“Optimisation is the key word,” zegt Dan Lenard van Nuvolari Lenard. “Recognising the demand for a yacht that incorporates ‘everything’ we are prepared to incorporate elegance, beauty, design experience, fun, adventure, wellness, safety and security.”

WXxrXNJRR3eDZneSS5td_Turquoise-Yachts-66m-concept-3-1600x900

Het concept is momenteel op het ‘advanced engineering stage’, de constructie begint eind 2016.

Lees ook: Forecast 2016: Nederland Levert 25 Superjachts Met Totale Lengte van 1425 Meter..!