Het duurste vastgoed ter wereld heeft een nieuwe eigenaar. Een koper uit het Midden-Oosten heeft een recordbedrag betaald voor deze gigantische villa in de buurt van Parijs. Als u denkt dat de reden voor dit gigantische bedrag de historie achter de villa is, dan heeft u het helaas verkeerd. Het landhuis is namelijk pas 4 jaar geleden aangelegd en is een paar kilometers Noord van Versailles gelegen. 

Volgens Bloomberg heeft een koper uit het Midden-Oosten meer dan 275 miljoen euro betaald voor het kasteel. Dit recordbedrag is het hoogste ooit betaald voor vastgoed. Het landgoud genaamd Château Louis XIV heeft 23-hectare grond met daarop fonteinen, marmeren standbeelden en een doolhof. In de villa zelf is een groot aquarium, filmzaal, wijnkelder, een discotheek en een zwembad.

pureluxe-villa-duurste-03
pureluxe-villa-duurste-04
pureluxe-villa-duurste-01

Lees ook: Het Duurste Huis van Nederland Wordt Uit de Verkoop Gehaald Door Reinout Oerlemans