Met zijn tijdloze uitstraling en drie wereldtijden aan boord heeft de Chronoliner zich bewezen als authentiek pilotenhorloge. De chronograaf is een mix van luxe en prestatie, uitgevoerd in een gelimiteerde roségouden serie. Hiermee zal de Chronoliner de luchtvaartliefhebber aanspreken, ongeacht of hij zich in de cockpit of in de cabine bevindt.

Door zijn 18-karaats roségouden kast en lunette van zeer hard en daardoor krasbestendig hightech zwart keramiek, combineert deze speciale Chronoliner materialen en kleuren op originele wijze. De technische en krachtige stijl van het horloge wordt benadrukt door de onderscheidende gekartelde lunette die zorgt voor een goede grip wanneer een tijdzone moet worden ingesteld. De onderscheidende stijl wordt versterkt door een exclusieve rubberen band met daarop het herkenbare design van de stalen Breitling Aero Classic band. Het contrast tussen goud en zwart blijft behouden indien er wordt gekozen voor een kalfslederen of croco lederen band.

De Chronoliner is de ideale reisgenoot, omdat het horloge is voorzien van twee complicaties die zeer nuttig zijn voor zowel luchtvaart professionals als wereldreizigers. De eerste complicatie is een chronograaf die bijvoorbeeld de vluchttijd kan meten. De tweede complicatie is de drie wereldtijdenweergave die moeiteloos functioneert en afleesbaar is. De eerste tijdzone is natuurlijk de onmiddellijk afleesbare tijd die wordt aangeven door de uren-, minuten- en secondewijzers. De tweede tijdzone met 24-uursmodus (die maakt zeer praktisch onderscheid tussen dag en nacht) wordt aangegeven door de centrale wijzer met rood uiteinde, terwijl de draaibare lunette dient om de derde tijdzone af te lezen – ook deze is in 24-uursmodus. Het automatische uurwerk is chronometer gecertificeerd door het COSC (Zwitserlands Officiële Chronometer Testinstituut) en staat garant voor maximale precisie en betrouwbaarheid. De verschillende indicaties zijn duidelijk weergegeven op de wijzerplaat die luchtvaartinstrument waardig is, met tellers op 12, 9 en 6 uur.

De rosé gouden Chronoliner (waterdicht tot 100 meter), die wordt uitgegeven in een gelimiteerde serie van 250 stuks, is voorzien van een gravure van vliegtuigen zoals Breitling al decennia doet. De originele en tijdloze stijl van het horloge is helemaal in de geest van de luchtvaart.

Uurwerk: manufactuur Breitling Caliber 24, officieel chronometer-gecertificeerd door het COSC, automatisch, hoge frequentie (28.800 vibraties per uur), 25 jewels. 1/4e seconde chronograaf, 30-minuten en 12-uren tellers. Tweede tijdzoneweergave in 24-uursmodus op de wijzerplaat, derde tijdzone op de lunette. Kalender. Kast: 18-karaats roségoud met keramische lunette (gelimiteerd tot 250 stuks). Waterdicht tot 100 meter (330 ft). Tweerichting draaiende lunette. Bolgeslepen saffierglas, ontspiegeld aan beide zijden. Diameter: 46 mm. Wijzerplaat: zwart. Band: kalfsleder, croco leder of Aero Classic rubber.

Chronoliner Limited Edition