Deze authentieke Witloft schorten zijn gemaakt van hoge kwaliteit plantaardig gelooid leer. Het leer is van Nederlandse bodem en de schorten zijn met de hand gemaakt, wat betekend dat elk artikel uniek is. Omdat leer een levend product is wordt het schort na regelmatig gebruik nog mooier en unieker. Deze Witloft schorten zijn dus niet alleen functioneel, maar ze stelen ook de show in de keuken. En we weten zeker dat je als man met zo’n schort in de keuken of achter de BBQ een stuk meer tijd zult doorbrengen. Maar de schorten zijn natuurlijk ook voor vrouwen erg stoer en sexy.

Witloft_Autumn_1000x400_3

Witlof is een ambachtelijke schortenlijn, ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, BBQ-en en meubelmaken. In een tijd waarin we terug gaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt Witloft handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer.

Witlof wil haar liefde graag overdragen en deze stoere, authentieke schorten met karakter vragen om karaktervolle gebruikers. Of je nu als barbier werkt of graag thuis een zevengangendiner in elkaar draait. Of je nu de BBQ koning onder je vrienden bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt, you name it. De schorten van Witloft zijn multi-inzetbaar en voor iedereen die professioneel of juist thuis met liefde een ambacht uitvoert.

Kijk op de site van Witloft om het gehele aanbod te bekijken.
Witloft_Autumn_1000x400_17