De jaarlijkse uitreiking van de Talkies Terras Award was weer een groot succes! Gistermiddag reikte Editor in Chief, Kristina Bozilovic, de prijs uit aan The Dylan Hotel in Amsterdam! Hier vond het befaamde terrasevent plaats, waar ook de Talkies Terras Special op feestelijke wijze door covermodel Nance Coolen gelanceerd werd. 

Dit jaar werd gezocht naar charme, veelzijdigheid, intimiteit, kwaliteit en (misschien wel) het allerbelangrijkst: goede service. De combinatie van dit alles werd gevonden op het terras van hotel The Dylan Amsterdam! Een bezoek aan dit terras geeft je het gevoel dat je in eigen stadstuin zit, beschut en groen, te midden van de populaire Negen Straatjes. Het is het ideale terras om zakelijk of met vrienden af te spreken voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of een uitgebreid aperitief. Met vriendelijke bediening, de persoonlijke benadering en een uitgebreide kaart scoort het terras bij nationale én internationale gasten.

BN’ers, restaurateurs, prominenten, zakenmensen en meer genodigden genoten van een waanzinnige garden party vol luxe lifestyle, bubbles, bites, beats en een spetterend live optreden van zangeres Do!

Kristina Bozilovic presenteerde de uitreiking en overhandigde de welverdiende award aan The Dylan’s General Manager René Bornmann. Ook werd de cover van de Talkies Terras Special inclusief terras guide onthuld – natuurlijk samen met covermodel Nance Coolen. In de bijgesloten terras guide vindt men de fijnste terrassen van Nederland én lekker leesvoer voor op het terras.

Het entertainment, de prachtige ambiance en de gezellige gasten zorgden voor een fantastische sfeer en een geslaagde Talkies Terras Award uitreiking. De Talkies Terras Special inclusief terras guide ligt nu in de winkels.

De foto’s van deze feestelijke party vind je hier!

Talkies Terras Award 2016 (8)
Talkies Terras Award 2016 (1)
Talkies Terras Award 2016 (2)
Talkies Terras Award 2016 (3)
Talkies Terras Award 2016 (12)
Talkies Terras Award 2016 (28)
Talkies Terras Award 2016 (27)
Talkies Terras Award 2016 (39)
Talkies Terras Award 2016 (10)
Talkies Terras Award 2016 (15)
Talkies Terras Award 2016 (22)
Talkies Terras Award 2016 (43)
Talkies Terras Award 2016 (42)
Talkies Terras Award 2016 (41)
Talkies Terras Award 2016 (35)