De nieuwe Bell 525 Relentless super-midden-klasse helikopter werd ontworpen om aan de slopende eisen van de offshore olie-industrie te voldoen maar zal ook beschikbaar zijn met een verscheidenheid aan luxe cabine interieurs . De gerieflijke en ruime, bijna 30 m2,  cabine kan worden uitgerust met alle soorten technologie en entertainment voorzieningen die vaker te vinden zijn aan boord van prive-jets.

Bell realiseert eerste commerciële helikopter met een fly-by-wire cockpit

Nieuwe foto’s van de helicopterbouwer Bell bieden een (klein) kijkje in de keuzemogelijkheden van VIP-interieur opties, waaronder extra grote draaibare stoelen, conferentie schermen, en een mini-keuken. De 525 Relentless is de eerste commerciële helikopter met een fly-by-wire cockpit, met side-bedieningselementen en een volledig geïntegreerde touchscreen Garmin cockpit. Het kan cruise  snelheden tot 178 mijn per uur bereiken en vliegen tot wel 575 mijl non-stop.

 

Lees ook10 van de Mooiste Landingsbanen ter Wereld Voor Privé-jets.