Het bijna beroemde eiland was voorheen al in de handen van Paul-Emile Victor en daarna nog verbeterd door Francois Nars, maar nu staat het ‘Motu Tane’ eiland wederom in de verkoop. De term ‘Motu Tane’ betekend ‘Mannen Eiland’ en is welbekend in Bora Bora als het eiland van Paul-Emile Victor, een beroemde Franse Pool verkenner en auteur. Een exceptioneel ‘Private Island’ met bijna 40.000 vierkante meter aan oppervlakte gevuld met kokosnoot bomen, witte stranden en turquoise blauw water.

Het adembenemende uitzicht vanaf het eiland wordt gevuld met de bergen van Bora Bora, een magnifiek beeld. Het eiland is momenteel nog in handen van Francois Nars, eigenaar van het welbekende cosmetische merk onder dezelfde naam. Het eiland heeft genoeg ruimte voor tot 20 gasten verdeeld over 13 slaapkamers in luxueuze hutten met prachtige inrichting.

Ga voor meer informatie naar de website van James Edition.

Lees ook: Linda de Mol Koopt Huis van Bijna €1 Miljoen in Amsterdam voor Zoon Julian (Foto’s)

Lees ook: Luxe Lijstjes: De 4 Duurste Superyachts Ter Wereld Die Te Huur Zijn