RETROSUPERFUTURE heeft de super vette brillenlijn ‘SUPER’ en staat wereldwijd bekend als een van dé coolste merken als het op brillen aankomt. In 2007 opgericht door Daniel Beckerman in Italië, heeft dit merk in haar korte bestaan al veel grote fans die zweren bij het merk zoals Kanye West, Lady GaGa, Rihanna, Beyoncé en David Beckham. SUPER is opgericht omdat de eigenaar vond dat er niet genoeg coole en experimentele brillen werden ontwikkeld in de wereld. Hij nam het hef in eigen handen en begon SUPER met spectaculaire zonnebrillen als resultaat.

In Nederland is het merk helaas erg beperkt te verkrijgen. Maar wees niet getreurd..! Wij hebben dé beste aanbieder van de ‘SUPER’ zonnebrillen in Nederland voor je gevonden. Lux Sunglasses is één van de grootste aanbieders van merkzonnebrillen in Nederland en heeft naast alle bekende fashionmerken ook kleinere merken en limited editions! Met een gemiddelde voorraad van 600 zonnebrillen is er altijd wel een bril voor jou bij en anders bestellen ze deze rechtstreeks bij de fabrieken in Italië.

Super-Panama-24K-4SU

Ook hebben ze een zonnebrillenshop in Rotterdam, hier tref je een selectie merken zoals Gucci, Dsquared2, Carrera en onder andere de grootste Retrosuperfuture collectie van Nederland en hier zie je het adres en de openingstijden.

Check hier het beste online aanbod van SUPER zonnebrillen in Nederland!