The One villa is een architectonische prestatie op zich. Gelegen in de heuvels boven de Côte d’Azur bij Cannes met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en Cap d’Antibes. En met gemakkelijke toegang tot één van de meest beruchte maar ook mooiste steden van Frankrijk; Cannes. Het adembenemende landgoed bootst de schoonheid van de etherische omgeving na. Binnen in de woning kan je luchtige open collectieve ruimten verwachten en op de begane grond leiden die tot drie slaapkamers met eigen badkamer en een slaapkamer met een eigen terras, dat over de Middellandse Zee uitkijkt. Check out deze fantastische video hieronder:

Een trap van de begane grond leidt de gasten naar een dakterras, dat fungeert als een soort rustiek privé-observatorium. Buitenshuis treffen we in de tuin o.a. aan: een zwembad, een poolhouse, compleet met een zomer keuken en een bioscoopscherm voor outdoor filmavonden. De esthetiek en aandacht voor het comfort in deze villa tilt luxe naar een nieuw niveau voor elke gast die er verblijft.

Voor meer informatie ga naar de website van The One Villa.

Lees ook: Linda de Mol Koopt Huis van Bijna €1 Miljoen in Amsterdam voor Zoon Julian (Foto’s).