Rihanna’s villa van meer dan duizend vierkante meter in Pacific Palisades, Los Angeles heeft ze te koop gezet voor een koele 14,59 miljoen dollar. Dankzij de verkoopfoto’s krijgen we nu de mogelijkheid om binnen te kijken in de leefstijl van deze megaster.

Het huis werd twee jaar geleden al op de markt gezet voor een ronde 15 miljoen dollar, maar is net terug op de markt gezet voor 41 duizend minder. In de tussentijd heeft Rihanna de villa gelukkig wel kunnen verhuren voor zo’n 100 duizend dollar per maand. Voor die prijs krijgt u wel zeven slaapkamers, achter badkamers, een mastersuite met dubbele open haarden, een dakterras en een zwembad.

Rihanna is in 2012 verhuist naar de villa, maar schijnt volgens sommige het huis zat te zijn geworden na verschillende incidenten met stalkers.

Lees ook: Binnenkijken bij Tom Ford