Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg heeft een unieke samenwerking met BMW Den Haag en is nu ook “BMW Embassy”. Central Park, by Ron Blaauw ligt op steenworp afstand van Den Haag, de stad van vrede en recht met haar ambassades, internationale bedrijven en organisaties. Het restaurant en hotel, waarbij topchef Ron Blaauw als consulting chef betrokken is, heeft een unieke premium rijervaring in de nieuwe BMW 7 Serie, de sportwagen BMW i8 en de volledig elektrische BMW i3 op de menukaart gezet.

,,Het is begonnen toen we zochten naar een luxe limousine voor onze haal- en brengservice”, vertelt culinair ondernemer Carsten Klint. ,,Gasten stellen dat zeer op prijs. En de nieuwe BMW 7 Serie leent zich daar uitstekend voor”. Nic Verheijden, Manager Direct Sales en Diplomatic Sales van BMW Den Haag, zag daarin meteen een mooie gelegenheid om onze gasten op ongedwongen wijze met Driving Luxury kennis te laten maken.”

Nic Verheijden: ,,Door de internationale ervaring van BMW met tophotels en sterrenrestaurants in grote metropolen is de samenwerking verder uitgebreid. Gasten kunnen naast de BMW 7 Serie ook de unieke rijeigenschappen van de BMW i8, de eerste Plug-in Hybride sportwagen van BMW beleven. Voor hotelgasten staat een volledig elektrische BMW i3 klaar om de omgeving te verkennen en bij Central Park, by Ron Blaauw zijn vier elektrische laadpalen geplaatst – waaronder het 40.000e laadpunt van EV-Box in Nederland. Carsten Klint, culinair ondernemer en host van LXRY TV op SBS6, is tevens Brand Ambassador van het merk BMW geworden.”

,,Deze bijzondere samenwerking brengt BMW Den Haag weer dichterbij het bereiken van de ultieme klantbeleving. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid aan onze klanten om tijdens het maken van een proefrit, onze nieuwe BMW Embassy als tussenstop te gebruiken en iets verfrissends te drinken”, aldus Nic Verheijden. Ook het laden van een BMW i of BMW iPerformance model kan tijdens deze tussenstop op comfortabele wijze worden ervaren. Daarnaast biedt BMW Den Haag haar klanten de mogelijkheid tot het maken van een Luxery Driving Experience: een langere proefrit in de BMW 7 Serie die afgesloten wordt met een compleet verzorgde lunch of diner bij Central Park, by Ron Blaauw.

2. Samenwerking BMW Den Haag en Central Park by Ron Blaauw - foto Mick Kok