Deze Carla Ridge villa is een luxueuze hedendaagse villa ontworpen door McClean Design in 2014. Het pand staat in Trousdale, een buurt van Beverly Hills in Californië, Verenigde Staten. De bouwwerken in deze buurt mogen niet het uitzicht van omliggende panden beïnvloeden. Vandaar dat de ontwerpers op verschillende slimme manieren ervoor hebben gezorgd dat er in het laagliggende gebouw toch genoeg licht binnenkomt.

Dit hebben ze vooral gedaan door veel glas te gebruiken in het ontwerp. Zo liggen veel van de kamers aan de binnenkant van het huis aan een binnentuin zodat ook deze kamers overdag veel licht binnenkrijgen. Boven het atrium zijn er meerdere bruggen van glas gebouwd zodat er zowel een doorgaan is tussen de kamers op de 1e verdieping als licht op de lagere verdiepingen.

De villa is gevuld met entertainment kamers, een gym, keuken, 6 slaapkamers, een infinity pool en een royale tuin. Dit alles ingepakt in een prachtige witte oase van glas en rust.

Lees ook: Koninklijke Villa Aan Côte d’Azur Te Koop Voor €300 Miljoen