Van kaviaar als culinaire delicatesse tot kaviaar voor de huid

Al eeuwenlang staat kaviaar bekend als een magische bron vol rijke voedingsstoffen. Kaviaar, zeldzaam en geliefd, is een kostbaar ingrediënt, gewild vanwege zijn status en de mogelijkheid om de huid te vernieuwen en te verrijken.

Meer dan 25 jaar geleden daalde La Prairie af naar de diepten van de zee om deze kostbare kaviaareitjes te vangen en gebruik te maken van hun zeldzame herstellende krachten. Het resultaat was het wonder van Skin Caviar, geformuleerd met ingrediënten uit kaviaar.

CAV_EIL2_A4

Van kaviaar als culinaire delicatesse tot kaviaarwater

Het fenomeen kaviaar, dat aan de basis staat van La Prairies iconische Skin Caviar collectie, is op een delicate en luxueuze manier opnieuw geïnterpreteerd. Voor de allereerste keer hebben de wetenschappers van La Prairie een geperfectioneerd stoomdestillatieproces toegepast om kaviaarcomponenten te vangen in een pure, kristalheldere, actieve fluïde. Waar klassieke lotions water bevatten, is Skin Caviar Essence-in-Lotion gemaakt van exclusief kaviaarwater, het destillaat verkregen uit de stoomdestillatie van kaviaareitjes.

Deze techniek maakt het mogelijk een andere combinatie van componenten te krijgen dan verkregen via klassieke extractie. In plaats van water complementeert kaviaarwater de eigenschappen van La Prairies zeldzame en kostbare kaviaarextract, beroemd om zijn verstevigende en liftende eigenschappen. Zo geraffineerd, versterkt Skin Caviar Essence-in-Lotion de uitstraling van de huid en helpt het om direct de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren. Het biedt vrouwen daarmee een nieuwe, uitzonderlijke ervaring.

De verzorgingslotion is ook geformuleerd met La Prairies buitengewone Cellular complex. Dit gepatenteerde complex is sinds vier decennia de basis van alle huidverzorgingsformules van La Prairie. Het biedt voedingsstoffen, verleent energie en bevat bestrijdende ingrediënten die helpen veroudering te vertragen, vocht te binden en een vale huid weer te revitaliseren. Skin Caviar Essence-in-Lotion is de ultieme verwennerij om de huid te verstevigen en te liften zodat ze soepeler en zachter aanvoelt.

la-prairie-skin-caviar

Van kaviaar als culinaire delicatesse tot een nieuw huidverzorgingsritueel

Mild, en tegelijkertijd effectief, is Skin Caviar Essence-in-Lotion het wezenlijke nieuwe product voor de schoonheid van de huid. Ontwikkeld als eerste stap van het huidverzorgingsritueel vóór het aanbrengen van een serum. Skin Caviar Essence-in-Lotion breekt de codes van huidverzorgingslotions.

De huid wordt verfijnd, verstevigd en perfect gehydrateerd. Het is de eerste vereiste van een dagelijks ritueel voor een verbeterde werking van de gebruikte producten. Zacht als zijde en rijk aan kaviaarwater, is Skin Caviar Essence-in-Lotion de ontbrekende link in de ultieme huidverzorgingservaring. Een formule met een lichte textuur en krachtige ingrediënten om een tijdloze schoonheid te verzekeren.

Van kaviaar als culinaire delicatesse naar eeuwige schoonheid

Binnen de Skin Caviar collectie behoort iedere opmerkelijke formule, van sensuele crèmes en serums rijk aan liftende en verstevigende magie, tot een uitzonderlijk ritueel dat La Prairies oneindige zoektocht naar tijdloze schoonheid versterkt. Jarenlang heeft de iconische Skin Caviar collectie de perfecte fusie geboden tussen Zwitserse wetenschappelijke innovatie en luxe ingrediënten. Met Skin Caviar Essence-in-Lotion, een licht en fris, en tegelijkertijd krachtige infusie, eert La Prairie zijn meest iconische huidverzorgingscollectie met een nieuw kaviaarwonder.

De herinterpretatie van kaviaar kenmerkt La Prairies passie en toewijding om de meest exclusieve en innovatieve huidverzorging ter wereld te leveren. De dag breekt aan voor een nieuwe huid.

Hoe te gebruiken:

• Breng ‘s ochtends en ‘s avonds aan na reiniging en tonifiëren, en vóór het aanbrengen van een serum

• Verdeel 2-3 druppels van de essence met de handpalmen over het gezicht

• Masseer het in met zachte, kloppende bewegingen waardoor de huid intensief gevoed wordt

• Vervolg met de gebruikelijke producten uit de Skin Caviar collectie