Deze herfst voegt Frederique Constant een nieuwe variant toe aan de Slimline Moonphase Manufacture collectie. De collectie onderscheidt zich door de opvallend platte en elegante vormgeving. De nieuwe versie combineert een champagnekleurige wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en toont naast de uren, de minuten en de datum ook de gedetailleerde maanfase, compleet met sterren en maan.

De kast met een diameter van 42 millimeter en de ongecompliceerde wijzerplaat maken het aflezen van tijd tot een eenvoudig plezier. Het horloge huist het FC-705 uurwerk, dat volledig in-huis is ontworpen, geproduceerd en samengesteld door professionele horlogemakers. Elk Frederique Constant horloge wordt door mensen en machines gecontroleerd in de eigen fabriek in Plan-les-Ouates te Genève, om zo de optimale kwaliteit te garanderen.

frederique_constant_2016_slimlinline_moonphase_manufacture-4_eur2795

Het horloge heeft een gemakkelijke en comfortabele bediening, waarbij alle functies verstelbaar zijn via de kroon. De saffieren achterdeksel van de kast maakt het mogelijk om het fascinerende uurwerk, gedecoreerd met perlage en ronde Côtes de Genève, te aanschouwen.

Verkoopprijs vanaf €2.795,-

Ga voor meer informatie naar de website van Frederique Constant.