De bruisende modestad Milaan en het serene vakantie uitje van het Comomeer zitten met de auto één uur uit elkaar, maar werelden uit elkaar in ervaring. Grand hotels gekleed in antieke meubels staan al tientallen jaren op de kusten van Como, terwijl Milan zich consequent richt op de laatste trends. Het ‘il Sereno Lago di Como’ brengt de cutting-edge look van top designer Patricia Urquiola uit Milaan naar het Comomeer toe.

Van de 37 suites en villa’s tot een restaurant aan het water, zal het ontwerp van deze Spaans geboren ontwerper er in zijn geheel anders uit zien dan de naburige woningen. Perfecte dienstverlening is ook gegarandeerd dankzij 10 jaar ervaring van Sereno bij het runnen van het exclusieve Il Sereno hotel in St. Barts. Check de foto’s van dit exclusieve en bijzondere nieuwe hotel aan het Comomeer.

Ga naar de website: ilsereno.com voor meer informatie.