Cosmetica op maat van je eigen lichaamsbenodigdheden, gebaseerd op zeer uitgebreid wetenschappelijk onderzoek van je DNA. Klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet?

Al tientallen jaren beweert de medische wetenschap dat onze genen ons biologisch lot bepalen. De laatste ontwikkelingen en onderzoeken in genetica wijzen echter uit dat onze genen dynamisch zijn en dus reageren op hetgeen we denken, zeggen of doen. Plotseling zijn onze genen onze sterkste bondgenoot in de gewenste persoonlijke transformatie geworden! Geïnspireerd op deze vooruitgang in de regeneratieve geneeskunde en op basis van vele onderzoeken en klinische ervaring heeft Suisse Life Science het merk iDDNA® ontwikkeld als eerste Skin Care en Lifestyle gentherapie. Écht persoonlijke cosmetica op basis van je eigen DNA!

SAMENSTELLING PRODUCTEN

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Wanneer je van start gaat met het iDDNA programma wordt er gestart met het afnemen van wat wangslijmvlies. Dit sample wordt opgestuurd naar Deerfield Beach in Florida om alles te weten te komen over de moleculaire basis en opbouw van de huid en je algehele lifestyle. Vervolgens wordt de analyse naar Suisse Life Science in Zwitserland opgestuurd. De analyse wordt dan omgezet in een rapport. Het rapport geeft antwoord op vragen zoals: hoe beschermd is jouw huid tegen vrije radicalen? Of vernieuwen jouw cellen zich wel snel genoeg? Of heeft de huid last van vroegtijdige collageen afbreuk? Al deze vragen en meer worden in kaart gebracht en de antwoorden worden gevoed met de juiste producten. Dit 60 dagen anti-aging programma bevat alleen de ingrediënten die jouw huid nodig heeft, in precies die samenstelling om optimale verzorging te garanderen.

BEHANDELING

De behandeling bestaat uit twee dag- en nachtcrèmes (elk voor een maand gebruik) en acht boosters die, volgens het gepersonaliseerde behandelingsplan, met de crèmes gemengd dienen te worden. Alle ingrediënten hebben een beperkte impact op het milieu en bevatten geen pesticiden, meststoffen, minder water en geen parabenen, SLS, dierlijke ingrediënten en kunstmatige kleuren. De producten worden niet op dieren getest en zijn ook halal-gecertifieerd. Naast het behandelingsplan is er uiteraard de mogelijkheid om door te gaan met de hoogwaardige verzorgingsproducten van iDDNA.

Na het behandelingsplan van twee maanden krijg je een evaluatie met iDDNA®, om te kijken naar de vooruitgang en de toekomst. Samen worden de aandachtspunten voor de volgende twee maanden bekeken en de precisiebehandelingen waar eventueel de volgende maanden mee gewerkt kan worden. Belangrijk om te weten is dat de basisbehandeling van de eerste twee maanden zelden voortgezet dient te worden in de vorm zoals die tijdens de eerste maanden gebruikt werd.

De prijs van de eerste twee maanden basisbehandeling, exclusief precisiebehandelingen, bedraagt tussen de €1.795,- en €1.895,-. De adviesverkoopprijs van een precisiebehandeling is €110,-.

Voor meer info zie: www.iddna.nl. In Nederland verkrijgbaar via Résidence de Beauté.