Voor de prijs van 100 duizend dollar presenteert VeryFirstTo.com de unieke “van top tot teen” expeditie. Een 11 dagen durende reis met privëjet waar u van de Noordpool naar de Zuidpool reist. De bijzondere reis van pool tot pool werd uitgevoerd door een handje vol avonturiers, totdat deze unieke luxe “Arctic to Antarctica” reis haar wereldpremier maakte.

Vanaf januari in 2017 biedt VeryFirstTo.com deze reis aan in samenwerking met Private Jet Tours in een ‘long distance 12-seater’ jet. De reis zal maar beschikbaar zijn voor 10 enthousiasten uitverkorenen die de schoonheid van de polen willen ervaren in complete comfort. De reis begint bij Luton Hoo Spa & Gold Resort voor een diner met een korte inleiding van de tour voordat u de volgende ochtend wordt meegenomen naar Harrods Aviation Private Jet Terminal. De eerste stop in in Lapland waar rendieren en het Noorderlicht kunnen worden bezichtigd.

Na drie nachten in glazen iglo’s te hebben geslapen is het tijd om door te reizen naar Kaapstad waar er in het Cape Grace Hotel wordt verbleven voordat er naar Antarctica wordt doorgereisd om 24-uur lang daglicht te kunnen ervaren. Kijk voor meer informatie op VeryFirstTo.com

Lees ook: Dit Privé Vliegtuig is ‘The Yacht of the Sky’