De rubriek Pureview van Pure Luxe neemt een pure kijk op de gastronomie en gastvrijheid in Nederland en recenseert dit maal de luxe vakantiewoningen van Resort Maastricht.

Nederland is een nieuw vakantieconcept rijker, Resort Maastricht. Een vakantiepark in de groene Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Het park biedt 74 verschillende vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. De accommodaties hebben een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland. Ze zijn van alle comfort voorzien. En dat hebben wij bij Pure luxe aan den lijve ondervonden. We hebben een heerlijk (en zonnig) weekend gehad.

Zowel wij als alle gasten krijgen services op hotelniveau zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice. Tussen de woningen liggen groene speelvelden, wandelgebieden en veel bomen. Ook biedt Resort Maastricht 2 restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes. Wij logeerden in een “Koopliedenhuis 6 personen LUXE” met een prachtig uitzicht op deze golfbaan. Zowel wij -alsmede de kinderen- hebben genoten. Zeker toen de kinderen naar bed waren hebben we tot in de late uurtjes op het terras gezeten met een lekker glaasje wijn.

Geen standaard vakantieoord

“Ons doel is het neerzetten van een nieuw soort vakantiepark. Geen standaard vakantieoord met allemaal dezelfde huisjes, maar kwalitatief hoogstaande woningen in verschillende klassieke stijlen. Resort Maastricht wordt in verschillende fases gerealiseerd en moet feitelijk een op zichzelf staand dorp worden dat van alle faciliteiten is voorzien: een winkelplein met terrassen, een café, een food court, een supermarkt en een kidshoek. Zo krijgt het resort in de volgende bouwfase een opvallende entree: een appartementenhotel met op de bovenste etage een panoramarestaurant dat uitkijkt over de stad en de omringende landen”, aldus Roel de Boer, directeur van vakantieparkenontwikkelaar Dormio.

Dormio Resort Maastricht: praktische informatie

  • –  De recreatiewoningen zijn te huur vanaf 4 juli.
  • –  Huurprijzen: van 108 tot 347 euro (laagseizoen) en van 177 tot 569 euro (hoogseizoen).Prijzen zijn per nacht per huis.
  • –  Vertrek en aankomst iedere dag van de week.
  • –  Resort Maastricht werkt als enige vakantiepark in Nederland volgens de standaarden vanGreen Key, een internationaal duurzaamheids-keurmerk voor bedrijven in de toerismebranche..De huizen zijn voorzien van de nieuwste technieken zoals slimme thermostaten en elektrische sloten.

Pure Luxe kan deze nieuwe Dormio aanwinst van harte aanbevelen..!

Meer informatie en boeken via www.resortmaastricht.com.

Resort Maastricht Buiten 4