OUD BLARICUMERWEG 7 te NAARDEN , Vraagprijs € 4.750.000 k.k.

Buitengewoon wonen op een bijzonder mooi landgoed: ’t Haspel in Naarden

Landgoed ’t Haspel: ruim 2 hectare landelijk wonen, een landhuis met 710 m2 woonoppervlak, 12 kamers, één zwembad binnen en één buiten, dubbele garage, een prachtige tuin die naadloos aansluit op de unieke omgeving en een charmant guesthouse.Wonen in de buitengebieden van het Gooi is gegarandeerd mooi wonen. Maar dan zijn er ook nog plekken in het Gooi waar de kwalificatie ‘mooi’ ruimschoots tekort schiet. Daar waar wonen een extra dimensie krijgt door de unieke omgeving waarbij akkertjes en weiden samen met de omliggende bossen een idyllisch landschap vormen.

De ingang van het landgoed ligt bijna onopvallend en het roomwitte landhuis is door bos aan het oog onttrokken. De architectuur refereert op subtiele wijze aan het landhuis dat hier eerder aan het begin van de vorige eeuw werd gebouwd.

02 Oude Blrcmweg7 DK

Het landhuis bestaat grofweg uit twee delen. Een hoofdgebouw en een kleiner onder een hoek geplaatste zijvleugel. Beide delen hebben een eigen ingang, kelder en trappenhuis naar de verdieping en zijn op de begane grond en de eerste verdieping heel functioneel met elkaar verbonden. Het resultaat van deze opzet is een zeer groot aantal mogelijkheden voor gebruik en indeling.

Gecharmeerd van ’t Haspel? Neem dan contact op met Jacques E. Walch RMT en Marie-Louise Blom RMT. Of kijk verder op de website van Vorma & Walch Makelaars.

Lees ook: Pure Luxe Living: Bijna 7,5 Miljoen Euro Voor Deze Prachtige Villa Met Zwembad en Tennisbaan in Aerdenhout

10 Oude Blrcmweg7 DK

Algemeen:

Soort woning Landhuis
Bouwtype Bestaande bouw
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouwjaar 1998
Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 710 m²
Inpandige ruimte 170 m²
Perceeloppervlakte 20.375 m²
Inhoud 2.096 m³
Totaal aantal kamers 12
Aantal slaapkamers 7
Parkeergelegenheid Inpandig
Overige ruimte provisieruimte
45 Oude Blrcmweg7 DK
DSC_0097
DSC_0025
DSC_0023
26 Oude Blrcmweg7 DK
24 Oude Blrcmweg7 DK
20 Oude Blrcmweg7 DK
16 Oude Blrcmweg7 DK
42 Oude Blrcmweg7 DK