ROCYCLE introduceert een nieuwe, intensieve indoor training op de fiets in hartje Amsterdam! Bij deze ‘full body’ workout draait het om muziek, positieve energie en een totaal beleving. Je fietst bij kaarslicht, in een geluidsdichte studio op de knallende muziek van Rihanna en Drake. ROCYCLE is niet alleen als ultieme ‘health station’ uniek, ook met de high-end service onderscheidt het zich van de rest; bij de boutique fitness studio ontvang je onder andere bij binnenkomst fietsschoenen, een flesje water en ook je sporthanddoek ligt klaar.  Binnen het uur loop je vol nieuwe energie de studio uit.

ROCYCLE: DE WORKOUT

Voor de mensen achter het merk ROCYCLE is bewegen een levensstijl. Het is hoe ze gelukkig, gezond en energiek blijven. Juist daarom hebben ze ROCYCLE ontwikkeld. Ze zochten een intense workout die ook nog heel leuk was. De ‘full body’ workouts duren 45 of 60 minuten. Je fietst voornamelijk uit het zadel, in een specifieke ROCYCLE houding waardoor je je core traint en je hartslag flink omhoog gaat.

Tijdens de les train je ook je bovenlichaam met lichte gewichtjes en door hier en daar push ups op je stuur te doen. De instructeurs motiveren je om er alles uit te halen. Aan het einde van de les wordt er lang en diep gestretcht. Je loopt voldaan de les uit en je voelt de energie door je lichaam stromen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt.

image1

DE ULTIEME STUDIO

MUZIEK
Muziek is alles bij ROCYCLE. Iedere instructeur heeft zijn eigen smaak en wekelijks passen ze hun muziek voor de les aan.  Alles komt voorbij, van deep house tot pop, van R&B tot hip hop. Denk aan een playlist gemixed met Calvin Harris, Rihanna, Diplo en Nirvana*. Je danst op je pedalen en laat je meeslepen door de muziek.

KLEEDKAMERS
Na de les geniet je heerlijk na in de luxueuze kleedkamers waar dikke, zachte handdoeken, krachtige salon föhns, haarelastiekjes en Zenology’s verzorgingsproducten incl. douchegel, shampoo, conditioner én body lotion voor je klaar staan.

In de lobby van ROCYCLE is een shop in shop van The Cold Pressed Juicery – het enige 100% biologische koudgeperst sappen en verse smoothies bedrijf van Nederland. Voor de les bestel je je smoothie en wanneer je uit je les komt, staat deze voor je klaar.

Daarnaast vind je in de studio een shop waar ze als enige in Nederland, exclusieve sportmerken verkopen zoals het Londense Lucas Hugh en het uit San Francisco afkomstige merk Olympia.

XML_Rocycle-003

ROCYCLE CHARITY SUNSET RIDE
Afgelopen zaterdag vond tijdens zonsondergang de eerste ROCYCLE charity ride plaats op de A’DAM Lookout. Tijdens deze ride is er 2.000,- euro opgehaald voor de A’DAM Music school. De A’DAM Music School is een talent ontwikkelingsprogramma voor muzikaal getalenteerde kinderen en jongeren uit Amsterdam en omgeving.