Strellson lanceert de nieuwe campagne op een zeer speciaal gekozen datum: 5 september, Freddie Mercury’s 70ste verjaardag. En niet zonder reden, in een exclusieve cover versie maakte Strellson een videoclip van het wereldbekende nummer van Queen “Don’t Stop Me Now”.

Het nummer verteld een verhaal van een man in Strellson die met onstuitbare zelfvertrouwen een pad door een fantasiewereld volgt.

Een nieuwe generatie mannen confronteert de mode industrie: mannen die impulsen volgen en anders durven te zijn. Mannen van wie hun leven verstrengeld zijn in de digitale wereld. Het doel van deze digitale campagne is om te connecten met de doelgroep via relevante en vermakelijke content.

Campagin 03

Het wereld bekende nummer ‘Don’t Stop Me Now past perfect bij de energie van het merk. Uitgebracht in 1978 op het Queen album “Jazz”, met woorden en muziek van Freddie Mercury, is het ook een passend eerbetoon aan de kunstenaar zelf, die 70 zou zijn geweest op 5 september. De cover werd exclusief opgenomen voor Strellson, met een moderne twist door de Londense zanger, songwriter en producer MNEK, die eerder heeft gewerkt voor artiesten als Kylie Minogue, Rudimental en Beyonce.

Campaign 04

“MAKE YOURSELF UNSTOPPABLE”

Strellson Fall/Winter 2016 campagne