Het is alweer zeven jaar geleden dat Tom Form zijn eerste en enige film uitbracht, maar dat gaat dit weekend veranderen wanneer hij op vrijdag tijdens het Venice Film Festival zijn spiksplinternieuwe film, Nocturnal Animals, gaat presenteren. De film is gebaseerd op het boek Tony and Susan uit 1993 van Austin Wright. Het verhaal gaat over een kunstgalerij eigenaar, gespeeld door Amy Adams, die wordt gestalkt door haar ex-man, gespeeld door Jake Gyllenhaal, na een mysterieus pakketje in haar post.

Dit is Tom Ford’s tweede film ooit na het debut van zijn in 2009 Oscar-genomineerde A Single Man. In een interview met Reuters, vertelde de voormalige Gucci en Saint Laurent creative director over zijn afwezigheid van de filmwereld:  “I opened a hundred stores, I had a child, life sort of took over and I didn’t find the right project for a few years.”

Lees ook: Binnenkijken bij Tom Ford

Via: Highsnobiety